En enkel tapet kan de flesta sätta upp men det är mycket runt omkring som lätt blir besvärligt när man skall tapetsera. Vi har gedigen erfarenhet av alla dess tapeter samt att vi redan har alla maskiner och redskap som behövs när man skall tapetsera vilket gör att det går snabbare och att slutresultatet blir bättre.

Så lägg er tid på något som ni gillar istället så tar vi hand om er tapetsering och garanterar ett professionellt slutresultat.
Före vi tapetserar ser vi givetvis till att underarbetet är korrekt utfört, omsorgsfullt underarbete är viktigt för ett bra tapetseringsresultat.
Grundregeln är att väggen skall vara torr, jämn och väl förankrad.

Tapetsering Fondväggar

Det är fortfarande inne med ljusa ytor överlag och även om man inte valt tapeter på alla väggar kan en fondvägg bryta upp de ljusa partierna på ett fint sätt. Vi får också kunder som frågar om vi tar på oss att göra fondväggar och svaret är givet. Om ni är osäkra om en fondvägg skulle passa in i miljön så finns vi där för dig och kan ge tips och råd i frågan.

Trapphus samt höga takhöjder

Ibland är det besvärliga ytor som skall tapetseras. Det kan vara en uppgång i ett trapphus eller väldigt höga takhöjder. Vi på Jacobs Måleri har verktygen och utrustning som klarar alla typer av utmaningar inom tapetsering.

Mönsterpassning och fototapeter

Det finns ett väldigt stort utbud av tapeter på marknaden och vi har haft möjligheten att sätta många olika typer av tapeter. Allt från den enklaste typen av tapet till måttbeställda fototapeter från kund vilket gör vårt jobb väldigt spännande från dag till dag.