Vi kan åta oss all typ av städning – kontor, butiker och industrier såväl som privata uppdrag!
Jacobs Måleri tar hand om regelbunden städning efter överenskommen standard i alla sammanhang, efter de önskemål och krav som ni som är verksamma i lokalerna bestämmer. Vi kan dessutom åta oss tillfälliga uppdrag som flyttstädning, byggstädning och storstädning när det behövs.

Kontorsstädning

Vi hjälper er att hålla ert kontor rent och fräscht.
Ett rent kontor innebär minskad risk för allergier och sjukdomar men också en ökad trivsel för dig och din personal.
Vi går tillsammans igenom hur ofta ni vill ha städning och vilka utrymmen det gäller.

Fönsterputsning

Renare fönster ger ljus och trevligare inom husmiljö. Vi åtar oss fönsterputsning i vanliga bostäder, butiker, kontor, köpcentra, lokaler som sim- och sporthallar och andra allmänna och offentliga lokaler. Tjänsterna omfattar allt från vanlig fönsterputsning till rengöring av glaspartier, borttagning av kalkavlagringar eller annan mer omfattande rengöring.

Butikstädning

Ingen butik är den andra lik, vi skräddarsyr ett städschema tillsammans med er.
Vi hjälper er med städning av butiker, centrumstädning, gymstädning, biografer och lager.

Flyttstädning

Vi hjälper er gärna med flyttstädningen, när man flyttar har man ändå så många bollar i luften och vill koncentrera sig på att komma i ordning på det nya stället.

Byggstädning

Vi ser till att det blir rent igen. Byggstäd utförs efter renovering av trapphus, hiss, lägenhet eller någon annan del av fastigheten. Vi tar bort all bråte och byggdamm och ser till att det blir rent igen.

Golvvård

Vi har stor erfarenhet utav olika golvvårds metoder. Golvvård förlänger livslängden på golv, blir ordentligt rena och ger ett skydd för det dagliga slitaget.
Vi gör alltid golvbesiktning och behovsanalys innan ni får en offert. Vi hjälper er med plastgolv, linoleumgolv, betonggolv, naturstensgolv, marmorgolv och trägolv.