Målare Örebro

Jacobsmåleri har erfarna målare som hjälper dig att hitta den perfekta kulören. Hos oss får du alltid ett väl utfört arbete av hög kvalitet till ett attraktivt pris.
Företaget drivs med målsättningen att alltid lämna efter oss perfekta resultat och helt nöjda kunder. Kontakta oss och berätta mer om ditt projekt så kommer vi med en helt kostnadsfri offert!

Vi erbjuder dig hjälp med i stort sett allt inom:

• Byggnadsmåleri, utvändigt och invändigt måleriarbete
• Serviceuppdrag
• Ny- och ombyggnader
• Fasadtvätt
• Dekorativ målning
• Fönsterrenovering
• Fastighetsskötsel (Vaktmästarsysslor t.ex..snöskottning, sandning m.m.)
• Färgsättning
• Klottersanering och klotterskydd
• ROT-arbeten

Vårt arbete är alltid effektivt; vi jobbar snabbt men lämnar inga viktiga detaljer åt slumpen. Vi går in i varje projekt, oavsett storlek, med samma engagemang och energi och gör allt vi kan för att leva upp till både kundens och våra egna högt ställda krav.

Några av de tjänster vi kan hjälpa dig med som din målare i Örebro är målning av tak och väggar, på både in – och utsida.Det spelar ingen roll om det är ommålning eller målning från grunden, vi löser det åt er vilket som. Vi kan även hjälpa till med att fräscha upp era väggar med hjälp av tapetsering. Fönsterunderhåll och behandling av våtrum är ett par av våra andra kompetensområden. Det är många olika detaljer att tänka på i en bostadsrenovering, men vi hjälper er att bringa ordning i tillvaron.

Vi kan även erbjuda rådgivning för era måleriprojekt så att allt går rätt till redan från början. Då utgår vi från era behov och planer och kan därefter ge tips på bland annat färg och material.

Vi ger dig många fördelar

Letar du efter en duktig målare i Örebro behöver du inte leta längre! Hos oss kan du alltid känna dig säker. Vi sätter självklart kunderna i första rummet och strävar efter långsiktiga och goda kundrelationer och fler framtida samarbeten.För att kunna leverera det absolut bästa slutresultatet arbetar vi alltid mycket med det grundläggande. Det innebär att vi bland annat skrapar, slipar och spacklar inför målningsarbetet innan vi sätter igång med själva målandet för att slutresultatet alltid ska vara perfekt.

Att anlita ett proffs innebär också att arbetet utförs efter konstens alla regler. Vi ser till att underarbetet utförs grundligt och utan kompromisser, något som behövs för att garantera ett jämnt och snyggt resultat när man målar över en äldre yta. För att t.ex. undvika att en gammal tapet lämnar misshagliga spår efter sig som bubblor, kan man behöva riva den grundligt, sätta väv eller liknande innan den nya ytan kommer på.

Det mesta blir bättre med ny färg
Självfallet finns det många fler delar av ditt hem som blir vackrare med lite ny färg än bara innerväggarna. I de flesta fall går det även att måla om taket och på så sätt bli av med fula märken och fläckar. Vad gäller innertak i trä går som regel att måla direkt på den gamla ytan utan något omfattande förarbete. Det är ett mycket kostnadseffektivt sätt att renovera ett innertak. Målning av innertak är visserligen ett lite mer krävande uppdrag än att måla väggar, inte minst rent fysiskt, så att lägga ut arbetet på en professionell målare i Örebro är det bästa och enklaste alternativet för de flesta. Fönstermålning är en annan investering i din fastighet som betalar av sig på både lång och kort sikt. I vissa fall är det en absolut nödvändighet – om färgen börjat släppa på dina fönster är en ommålning en akut åtgärd för att minimera risken för röta. Om du väntar för länge med att måla om dina fönster riskerar du att bli tvungen att byta ut dem helt och hållet, vilket naturligtvis är ett avsevärt dyrare projekt än att ”bara” måla om dem. Vi kan fönstermålning och använder produkter som garanterar lång hållbarhet. När vi målat dina fönster håller de sig i utmärkt skick under mycket lång tid framöver och är ett bekymmer mindre att fundera över. Börjar det bli dags att måla om huset? Även i det här fallet är det säkrast att vara ute i god tid – vänta inte för länge så att du måste byta ut panelen. Vi kan hjälpa dig även med målning av ytterväggarna. Med hjälp av rätt verktyg och maskiner gör vi ett snabbt, säkert och effektivt jobb, vilket resulterar i bra priser för dig.